fbpx
SKBGYM - Fællesskab

Fællesskab

Vores formål er at fremme glæden ved gymnastik, motion og bevægelse med plads til alle

Vi sætter andre foran os selv – ved at bidrage med alverdens aktiviteter, motion og et fantastisk godt samarbejde.

Vi er vokset meget de seneste par år og det kan mærkes i lokalsamfundet, men også i antallet af frivillige, som drages af foreningen – noget vi er meget stolte af.

Vi gør det for alle, som ønsker at opleve glæden ved bevægelse, både unge og gamle, små og store – der er plads til alle.

Vi laver gymnastik, Crossgym, tumlehold, Yoga og hvad der ellers kan bidrage til at folk kommer i bevægelse og frivilligheden blomstrer.

Vi laver også aktiviteter for vores medlemmer, såsom Juletræsfest, hvor selve julemanden kigger forbi med godter til alle børn og unge.

Vi holder fastelavnsfest, hvor kan børnene kan hygge sig med udklædning, slå katten af tønden og have en hyggelig dag.

Vi byder folk velkommen med åbne arme, siger pænt velkommen til dem og oplærer dem i de roller/opgaver, som de skal varetage – vi siger aldrig nej til nye forslag eller ideer.

Vi sørger for at alle føler sig godt velkommen ved at acceptere forskelligheder, at vi er mennesker og kan lave fejl. Vi sørger for at se hinanden, som ligeværdige og ingen er vigtigere end andre.

Vi indrager vores medlemmer med ekstra træninger, juletræsfest, fastelavnsfester, opvisninger og hvad der ellers bliver efterspurgt – vi spørger dem, hvad der er brug for/hvad de mangler – vi er åbne for nye og anderledes tiltag.

Vi bidrager med fællesskab, et godt humør og masser af bevægelse/motion for alle – Vi samarbejder med lokale skoler omkring unges undervisninger i gymnastikken og er igang med at bidrage til “kampen” mod overvægtige børn og unge i et samarbejde med VIA University College og Skanderborg Kommune.

Vi forsøger at være tilstede, hvor der er brug for frivillige, som ønsker at bidrage til lokalmiljøet.

Hvordan bliver man en del af fællesskabet?

Man kontakter én af de frivillige i foreningen, som derefter kan hjælpe med at man bliver en del af fællesskabet – alle er velkomne.