fbpx

Cool2BFit

Om holdet

COOL2BFIT træningen låner mange øvelser fra fitness verdenen, men tager også udgangspunkt i traditionel cirkeltræning hvor kroppens hovedmuskelgrupper bliver trænet. Denne form for træning indeholder ikke et konkurrencemoment, ud over den konkurrence man har med sig selv, idet fokus altid vil være på at udføre sin egen træning så godt som muligt.

Træningsformen kaldes også funktionel træning, hvilket betyder at man arbejder med flere muskelgrupper på én gang, og dermed trænes også koordination og stabilitet. Dette står i kontrast til ’maskintræning’ hvor der, groft sagt, isoleres og trænes én muskel af gangen

Vi tilrettelægger træningen således den er for alle uanset køn og niveau – det hele handler om at have det sjovt, komme til at svede, presse sig selv lidt, samt at lære hvad det vil sige at lave brugbar og effektiv fysisk træning. 

Der planlægges fælles træning, men det enkelte barn får råd og vejledning i forhold til deres formåen, så rammerne for en træning hvor alle kan være med og have det sjovt er tilstede. 

Til den ugentlige træning deltager børnene primært uden familie, og træningen ledes af skiftende COOL2BFIT-instruktører – en instruktør til hver træningssession.

Vi glæder os til at se jer!

Tilmelding og yderligere information kan findes ved kontakt til jane.bak@skanderborg.dk eller ved henvendelse til frivillige Steve Tegtmejer på 40 51 51 24

Praktisk information

Træningssted og -tid
Cool2BFit træner onsdage i Morten Børup hallens gymnastiksal, kl. 19.00 – 20.00

Sæson
Onsdag den 19. februar 2020 til onsdag den 24. juni 2020

Tilmelding
Tilmelding og yderligere information kan findes ved kontakt til jane.bak@skanderborg.dk eller ved henvendelse til frivillige Steve Tegtmejer på 40 51 51 24

Kontingentsats
550 kr. for hele sæsonen.

Vedr. fotografering
Ved tilmelding til holdet, accepterer du, at der må tages billeder af dig/dit barn/dine børn, som kan bruges til Skanderborg Gymnastikforenings hjemmeside, trykte og social medier som Facebook, Instagram, flyers, plakater og lignende. Billederne kan anvendes til markedsføring.

Skanderborg Gymnastikforening - En forening for alle