fbpx
SKBGYM - Crossgym 18+

Om holdet

Træningen bygger på funktionelle øvelser for hele kroppen, men de tunge redskaber fra træningscenteret er hovedsageligt udskiftet med egen kropsvægt. Der er en høj intensitet, hvilket giver større forbedringer i iltoptagelsen og fedtforbrændingen end i en træning med moderat intensitet.

Det er enkel og super-effektiv træning, for dem der gerne vil i form.

Der er store variationer i Crossgym-træningen både mht. varighed, bevægelser og gentagelser. Man får trænet hele kroppen igennem på mange forskellige måder. Den store variation er også en motivations-faktor, for man bliver udfordret på en ny og sjov måde hver gang. Alle på holdet kæmper om den samme træning, men løser træningen individuelt på baggrund af form og styrke og holder fokus på egen fremgang.

Lad sveden springe.

Det er hård og intensiv træning for alle, uanset alder, køn og tidligere træningserfaring. En typisk træning starter med en kort opvarmning. Herefter forklares dagens program og de forskellige øvelser. Instruktøren hjælper med at holde intensiteten og presser udøverne så sveden springer, samtidig med at der holdes fokus på, at øvelserne udføres korrekt. Hele træningssessionen er ovre på en time.

Man kan træne 1 eller 2 gange om ugen.

Praktisk information

Træningssted og -tid
Crossgym træner mandage kl. 20.00 – 21.00 og torsdage kl. 20.00 – 21.00 i Morten Børup hallens gymnastiksal.

Efterårssæson
Mandag den 21. august 2023 til torsdag den 21. december 2023

Forårssæson
Torsdag den 4. januar 2024 til torsdag den 27. juni 2024

Prøvetræninger, aflysninger og fortrydelse
Information omkring prøvetræninger, aflysninger osv. kan læses på under prøvetræninger og fortrydelse.

  • De 2 første gange efter tilmeldingen betragtes som prøvetræninger, hvorefter tilmeldingen er bindende (uanset sygdom, manglende fremmøde m.m.). Det gælder både for børn og voksne.
  • Fortrydelse af tilmeldingen skal ske skriftligt senest dagen før 3. træning. Herefter refunderes kontingentet ikke.

Kontingentsats
550 kr. for én sæson.
Sidste frist for tilmelding til efterårssæsonen er den 26. oktober 2023
Sidste frist for tilmelding til forårssæsonen er den 25. april 2024

Vedr. fotografering
Ved tilmelding til holdet, accepterer du, at der må tages billeder af dig/dit barn/dine børn, som kan bruges til Skanderborg Gymnastikforenings hjemmeside, trykte og social medier som Facebook, Instagram, flyers, plakater og lignende. Billederne kan anvendes til markedsføring.

Skanderborg Gymnastikforening - En forening for alle