fbpx

Hatha Yoga 18+

Om holdet

HUSK at have egen måtte og tæppe med!

Holdet er primært for begyndere indenfor yoga, og alle kan være med. Vi vil arbejde med de klassiske yogastillinger – oftest udført i et roligt tempo med pauser mellem stillingerne. Udover de klassiske yogastillinger arbejdes der med åndedrætsøvelser, ligesom timen afsluttes med meditation/afspænding. I Hatha Yoga er fokus på korrekt udførelse af øvelserne, alt efter kroppens kunnen. Med Hatha Yoga får du en bedre smidighed, en bedre balance og øget kropskontrol.

Skab harmoni mellem din krop, dit sind og din bevidsthed. Til yoga opnår du indre fokus såvel som fysisk styrke. På yogaholdet forenes åndedræt og bevægelse i en serie af øvelser, som giver smidighed, styrke og balance. Yoga skaber indre ro og giver overskud, alt imens din kropsbevidsthed og kropsholdning forbedres. Desuden kan du med yoga komme af med gammel stivhed og ømhed i kroppen.

I Yoga udspænder og strækker du de forkortede muskler og giver styrke til de svage. Vi arbejder med alle muskler i kroppen lige fra lår og ryg til bækkenbund og fødder, og gennem yogaen bliver du opmærksom på din krops styrker og begrænsninger.

HUSK at have egen måtte og tæppe med!

Praktisk information

Træningssted og -tid
Hatha Yoga 18+ træner tirsdage i Bybadets multirum kl. 18.45 – 20.00, find det her

Efterårssæson
Tirsdag den 29. august 2023 til tirsdag den 19. december 2023

Forårssæson
Tirsdag den 9. januar 2024 til tirsdag den 23. april 2024

Prøvetræninger, aflysninger og fortrydelse
Information omkring prøvetræninger, aflysninger osv. kan læses på prøvetræninger og fortrydelse.

  • De 2 første gange efter tilmeldingen betragtes som prøvetræninger, hvorefter tilmeldingen er bindende (uanset sygdom, manglende fremmøde m.m.). Det gælder både for børn og voksne.
  • Fortrydelse af tilmeldingen skal ske skriftligt senest dagen før 3. træning. Herefter refunderes kontingentet ikke.

Kontingentsats
700 kr. for én sæson.
Sidste frist for tilmelding til efterårssæsonen er den 17. oktober 2023
Sidste frist for tilmelding til forårssæsonen er den 20. februar 2024

Vedr. fotografering
Ved tilmelding til holdet, accepterer du, at der må tages billeder af dig/dit barn/dine børn, som kan bruges til Skanderborg Gymnastikforenings hjemmeside, trykte og social medier som Facebook, Instagram, flyers, plakater og lignende. Billederne kan anvendes til markedsføring.

Skanderborg Gymnastikforening - En forening for alle