fbpx
SKBGYM - Krudtugler årgang 15 - 16

Om holdet

KrudtUgler og KnirkeTræer!

Et gymnastikhold for krudtuglebørn og deres stive knirketræsvoksne som ser kvalitet i at bruge tid sammen. Tag en pause fra hverdagsstressen, lad nuet og Krudtuglen fylde og bevæg jer sammen! 

ALLE kan være med! Alle Krudtugler kan flyve og alle Knirketræer har grene uglerne kan sidde på.

Alt det kræver er, at man har lyst til og mod på at lege, svinge, hoppe, løfte springe og rulle sammen med sit barn. Børn og voksne laver gymnastik sammen, Vi griner ad og med hinanden og hjælper hinanden igennem gymnastikkens store og små udfordringer. 

Det bliver udfordrende, svedigt, håbløst, glædeligt, strid, opløftende og stort. Alle følelser er på spil når man lærer og øver sig.
Kom omklædt til en time med gymnastik, musik og leg, hvor Krudtuglerne skal lære gymnastikkens grundprincipper, blive motoriske, stærkere, selvstændige i gymnastiksalen og øve sig i at springe.

Knirketræerne kommer også på hårdt arbejde for de skal kaste og flyve uglerne, slæbe redskaber, og øve sig i at holde armene på ryggen, når Krudtuglerne oparbejder nye færdigheder.

Der må kun være 1 forældre/bedsteforældre til stede med barnet.

Praktisk information

Træningssted og -tid
Krudtuglerne træner mandage i Morten Børup hallens gymnastiksal, kl. 17.00 – 18.00

Sæson
Mandag den 29. august 2022 til mandag den 27. marts 2023

Prøvetræninger, aflysninger og fortrydelse
Information omkring prøvetræninger, aflysninger osv. kan læses på under prøvetræninger og fortrydelse.

  • De 2 første gange efter tilmeldingen betragtes som prøvetræninger, hvorefter tilmeldingen er bindende (uanset sygdom, manglende fremmøde m.m.). Det gælder både for børn og voksne.
  • Fortrydelse af tilmeldingen skal ske skriftligt senest dagen før 3. træning. Herefter refunderes kontingentet ikke.

Kontingentsats
650 kr. for hele sæsonen.
Sidste frist for tilmelding er den 31. december 2022

Vedr. fotografering
Ved tilmelding til holdet, accepterer du, at der må tages billeder af dig/dit barn/dine børn, som kan bruges til Skanderborg Gymnastikforenings hjemmeside, trykte og social medier som Facebook, Instagram, flyers, plakater og lignende. Billederne kan anvendes til markedsføring.

Skanderborg Gymnastikforening - En forening for alle