fbpx
SKBGYM - Rytme Frøkner & Fruer side

Rytme frøkner & fruer

Om holdet

Rytme frøkner & fruer er et hold, som rummer den erfarne samt den nye gymnast.

Det er et hold, hvor udvikling og socialt sammenhold er i fokus. Vi skal danse, grine, svede, strække ud og vigtigst af alt lære af hinanden. Træningerne kommer til at indebære grundgymnastiske teknikker, styrketræning, god musik og sekvenser.   

Træningstiden bliver fra 19:30 til 20:30 i Morten Børup Hallens gymnastiksal. Sidst på sæsonen udvider vi træningstiden til kl. 21, da vi træner op til foreningens forårsopvisning.

Cirka hver anden måned, tager vi en tur på café og hygger efter træningen.

Spring ud i det og tilmeld dig et hold med plads til alle. Er du interesseret i at se eller høre mere, er du velkommen til at skrive og deltage i en prøvetræning.

Der er Marias anden sæson med Rytme Frøkner & Fruer. Hun er 42 år og har dyrket gymnastik næsten hele livet. Som barn og ung var det springgymnastikken, der trak Maria til gymnastiksalen flere gange om ugen på div. opvisningshold og konkurrencehold. Den rytmiske gymnastik blev især interessant i voksenårene, hvor hun har deltaget på div. udtagede opvisningshold i Silkeborg og København.

Maria har holdt pause fra gymnastikken mellem 2013-2021. Det har gjort benene stive og balancen usikker. Men der findes et ordsprog om gamle cirkusheste og noget med savsmuld. Den der ting og følelse man aldrig glemmer.

Praktisk information

Træningssted og -tid
Rytme frøkner & fruer træner onsdage i Morten Børup hallens gymnastiksal, kl. 19.30 – 21.00

Sæson
Onsdag den 31. august 2022 til onsdag den 29. marts 2023

Prøvetræninger, aflysninger og fortrydelse
Information omkring prøvetræninger, aflysninger osv. kan læses på prøvetræninger og fortrydelse.

  • De 2 første gange efter tilmeldingen betragtes som prøvetræninger, hvorefter tilmeldingen er bindende (uanset sygdom, manglende fremmøde m.m.). Det gælder både for børn og voksne.
  • Fortrydelse af tilmeldingen skal ske skriftligt senest dagen før 3. træning. Herefter refunderes kontingentet ikke.

Kontingentsats
1000 kr. for hele sæsonen.
Sidste frist for tilmelding er den 31. december 2022

Vedr. fotografering
Ved tilmelding til holdet, accepterer du, at der må tages billeder af dig/dit barn/dine børn, som kan bruges til Skanderborg Gymnastikforenings hjemmeside, trykte og social medier som Facebook, Instagram, flyers, plakater og lignende. Billederne kan anvendes til markedsføring.

Skanderborg Gymnastikforening - En forening for alle