Hjem » Ny formand

Ny formand

På vores generalforsamling den 7. november valgte medlemmerne ny formand. Den nye formand er vores hidtidige cheftræner Steve Tegtmejer.

Efter 8 år i bestyrelsen heraf to år som formand havde Hanne Obling valgt at stoppe som formand. Hanne har ydet en kæmpe frivillig indsats i foreningen og været med til at sætte sit præg på foreningen gennem mange år. Vi vil endnu engang gerne sige tak til Hanne for hendes indsats og altid dejlige humør, som vi kommer til at savne.

Den nye formand, Steve, har været med i bestyrelsen de sidste tre år, og er derudover også træner for foreningens ældste spring rytme hold.

Derudover har Steve også varetaget funktionen som cheftræner og været en stor drivkraft i vores arbejde for at digitalisere vores administration og kommunikation i foreningen.
Det er med andre ord en ildsjæl og blæksprutte der nu har sat sig i formandsstolen til den videre udvikling af Skanderborg Gymnastikforening.

På generalforsamlingen blev Pia Justesen og Anne Blirup også nyvalgt til bestyrelsen.

Har du lyst til at vide mere om det frivillige arbejde i Skanderborg Gymnastikforening og være med til at tilbyde Skanderborgs børn og unge et attraktivt og højt kvalitetsprodukt i fritiden, så kontakt en fra bestyrelsen.