fbpx
Gode råd og opfordringer i Skanderborg Gymnastikforening

Retningslinjer

For at kunne sikre en god og fornuftig oplevelse med opstart efter en svær tid for hele aktivtitets livet, lister vi her nogle retninglinjer, som skal følges for at kunne være en del af foreningen.

Det er enten som instruktør, bestyrelse, udøvere eller forældre, er vi nødt til at overholde nogle retningslinjer, således vi sammen kan holde corona-smitten under kontrol og dyrke idræt på en forsvarlig måde.

Vi har alle et fælles ansvar for, at spredningen af corona-smitte fortsat kan holdes under kontrol, og for at vi alle kan dyrke idræt forsvarligt.

Det er til enhver tid de gældende retningslinjer fra sundhedsstyrelsen, som er udgangspunktet for vores anbefalinger

Vi følger udviklingen af coronaen og opdatere løbende, såfremt der kommer ændringer til retningslinjerne.

For en god ordens skyld gør vi også opmærksom på, at retningslinjerne nedenfor ikke tilsidesætter sundhedsmyndighedernes og Rigspolitiets anvisninger, ligesom øvrig lovgivning er gældende.

Det er tilladt at afholde idræt med kropskontakt, men opfordringen er dog at minimere andelen af træningstiden med kropskontakt, særligt ansigt-til-ansigt-kontakt. Det forudsætter, at der er ekstra stor opmærksomhed på de øvrige anbefalinger særligt ved hygiejne og forebyggelse af kontaktsmitte.

Hvis du føler dig utilpas eller sløj – BLIV HJEMME.

Hvis du bliver testet positiv for Coronavirus, skal foreningen have besked på steve@skbgym.dk, så vi kan informere personer, du har været i kontakt med

Få et hurtigt overblik her

Færre må samles

For alle hold gælder det:

Forældre/deltagere