fbpx

Bliv sponsor, få god reklame og støt lokalsamfundet

Er du vores nye sponsor?

Vil du være med til at støtte Skanderborg Gymnastikforening og på den måde være med til, at skabe grobund for en voksende forening, der får flere muligheder for at give vores medlemmer de bedste gymnastikoplevelser og fantastiske redskaber?

Vi samarbejder med Skanderborg Kommune og VIA vedr. et forskningsprojekt om, hvordan vi får de børn og unge der normalt ikke kommer i en gymnastikforening eller på anden vis er sportslige aktive, til at blive aktive.

Vi har indgået en samarbejdsaftale med Sport & Fitness om at vores medlemmer får træningsmuligheder til reduceret pris, leje af lokaler og udveksling af træningsviden.

Bliv sponsor og få god reklame

Mangler din virksomhed, arbejdsplads eller nogen du kender i dit netværk mere synlighed og aktiv markedsføring? Støt din lokale og aktive gymnastikforening.
Ved en aktiv sponsor bliver SKBGYM endnu mere aktiv, en stærkere forening og mere synlig i lokal samfundet. Derved får din virksomhed, arbejdsplads eller dit netværk mere reklameværdig og meget mere synlighed.

Vi søger sponsorer, som vil hjælpe os i at skabe et fantastisk bevægelses miljø i byen og støtte lokalsamfundet.

Som sponsor kan du blandt andet få:

  • Synlighed på vores hjemmeside
  • Reklameplads i vores sæsonprogram
  • Reklameplads i vores opvisningsprogram
  • Synlighed på vores tøj
  • Logo på redskaber
  • Et reklameskilt i Morten Børup Hallen
  • Mulighed for at sponserer tøj, drikkedunke eller andet til et bestemt hold
  • Andet?

Kun fantasien sætter grænser. Intet sponsorat er for stort eller for lille.

På den måde kan du gennem dit sponsorat få gjort din virksomhed mere synlig blandt byens borgere.

Intet sponsorat er for lille

Du bestemmer selv størrelsen af sponsorattet – vi vil altid være glade modtagere.

Du/I er hjertelig velkommen til at kontakte os for at høre om mulighederne, hjælpe os med forslag eller aftaler med nye sponsorer.

Så hvis du sidder derude og tænker: ”Jeg vil da gerne støtte et godt formål med mine reklamekroner” så kontakt Anja Kjeldahl på tlf. 42 76 30 16 eller skriv en mail til blivsponsor@skbgym.dk og få mere at vide.